FOK přesouvá stream Mé vlasti

28.10. bude zpřístupněna nahrávka Mé vlasti ke stažení zdarma

S ohledem na usnesení vlády ČR z 21. 10. 2020 a v zájmu ochrany zdraví Symfonický orchestr hl. m. Prahy FOK přesune stream Smetanovy Mé vlasti, který měl být ve středu 28. 10. 2020 živě vysílán do celého světa díky podpoře Českých center. Nový termín přenosu bude zveřejněn na webu FOK, webu Českých center a v tiskové zprávě, jakmile bude možné s ohledem na bezpečnost a zdraví zúčastněných stream zrealizovat. Dne 28. 10. bude na www.fok.cz  zpřístupněna nahrávka Mé vlasti ke stažení zdarma. 

Jedná se o nahrávku z roku 2008, remastering 2018, © Symfonický orchestr hl. m. Prahy, diriguje Tomáš Netopil, vydáno za podpory hl. m. Prahy.

FOK se zároveň všem příznivcům omlouvá, jakmile bude z pohledu zdravotních rizik únosné obnovit práci symfonického orchestru v celé jeho velikosti a zvukové bohatosti, bude se opět těšit na své příznivce a posluchače. Mezitím pro vás připravuje nové díly pořadu FOK ON, kterými naváže na oblíbený cyklus z jara 2020.

Foto: Archív FOK

K programu koncertu 28.10.2020 a vynuceným změnám se vyjádřil i ředitel Symfonického orchestru hl.m.Prahy FOK Daniel Sobotka:

Podcast