FOK vrací vstupné

Vstupné za původně plánované koncerty 86. sezóny vrací pokladna FOK.

Symfonický orchestr hl. m. Prahy FOK se rozhodl vracet veškeré vstupné a abonmá na koncerty 86. sezóny. Vstupné se vrací online, od 6. dubna pak také v pokladně FOK v Obecním domě.

Vzhledem k současné pandemické situaci už do konce koncertní sezóny 2020/2021 nebude možné uskutečnit žádné z plánovaných koncertů. Vedení FOK se tedy rozhodlo vrátit vstupné na veškeré naplánované akce až do konce stávající sezóny.

„Protože aktuální sezóna Symfonického orchestru hl. m. Prahy FOK se v podstatě rozpadla a začíná být také jasné, že k naší velké lítosti ani část původně plánovaných koncertů nebude možné beze změn zrealizovat, zahajujeme vracení vstupného za všechny abonentní i jednotlivé vstupenky na sezónu 2020/2021,“ vyjádřil se k situaci ředitel FOK Daniel Sobotka.

Podrobnosti k vracení vstupného a přesný postup, jak postupovat naleznou držitelé vstupenek na webu www.fok.cz/vracenivstupneho.

Pražští symfonikové budou nadále pokračovat v online aktivitách jako doposud a podle aktuální epidemiologické situace případně plánovat živé koncerty.

Foto: Profimedia

Podcast