Lípa Musica ruší plánovaný koncert 6. 10. 2020

Koncert s názvem Musica Bohemica: Poezie lidové písně se ruší.

Mezinárodní hudební festival Lípa Musica oznámil, v souvislosti s vyhlášením nouzového stavu od 5. října 2020 a přijetím krizového opatření v důsledku pandemie SARS-CoV-2 dochází k následující změně v programu 19. ročníku MHF Lípa Musica. Koncert s názvem Musica Bohemica: Poezie lidové písně plánovaný na úterý 6. října do Bartholomeus Gallery & Café v Teplicích, na který máte vstupenky, se ruší. Náhradní termín tohoto koncertu bude patrně stanoven až na rok 2021. 

Zakoupené vstupenky budou vráceny v místě nákupu, tj. hotovostní prodeje na festivalové pokladně v Žižkově ulici č. 528/6, příp. v Turistickém centru VisitTeplice či na pobočkách ColosseumTicket. V případě bezhotovostních plateb budou vstupenky stornovány rovněž ve výše uvedených pobočkách a vstupné bude následně vráceno na účty návštěvníků. Zakoupené e-vstupenky budou automaticky stornovány a částky vráceny na účty návštěvníků. 

Ke změnám dojde i v dalším programu festivalu, a tak je dobré sledovat webové stránky festivalu, kde budou všechny změny upřesněny.

Podcast