Světová umělecká agentura IMG Artists  oznámila spolupráci s pěvkyní Kateřinou Kněžíkovou

Naši přední sopranistku Kateřinu Kněžíkovou bude zastupovat IMG Artists. Na svých stránkách agentura oznámila spolupráci, která je pro Kněžíkovou velkým životním milníkem.

IMG Artists je agentura, která je světovým leaderem v managementu umělců. Pohybuje se v oblasti scénického umění, sociálních médií a festivalového a eventového managementu. Agentura již déle než třicet let zastupuje světová jména, umělce a celebrity. Své zázemí má na čtyřech kontinentech, a klientům a partnerům tak nabízí bezkonkurenční mezinárodní dosah a hloubku zkušeností.

Jsem na nové startovní čáře, a i když mám za sebou již větší část mé profesní cesty, věřím, že ta, která mě čeká, bude tou nejkrásnější. Nedokážu říct, co budoucnost přinese, ale jsem si jistá, že do nové etapy půjdu se stejnou vervou, entusiasmem, nadšením, a především s radostí. Se vší pokorou si dovoluji mít velmi neskromné přání, nadále dokázat skloubit profesní život s tím osobním. Držte mi palce, abych doletěla co nejdál,“ vyjádřila se k nové spolupráci Kateřina Kněžíková.

Novým managerem Kateřiny Kněžíkové se stává Thomas Walton, zastupující osobnosti jako jsou dirigenti Sir Antonio Pappano, Manfred Honeck, Vasily Petrenko nebo Vladimir Jurowski.

Na české a slovenské scéně Kateřinu Kněžíkovou nadále zastupuje agentura Camerata.

Knezikova_1085388_ret_foto_Petr_Weigl.jpg
  • Kateřina Kněžíková (©Petr Weigl)

Na nové projekty Kateřiny Kněžíkové se můžeme těšit i v Čechách. Tento rok chystá v březnu novou inscenaci Rusalky v Národním divadle, v dubnu koncertní provedení Lišky Bytroušky s dirigentem Hrůšou a Českou filharmonií a v květnu se představí v rámci Pražského jara jako Libuše.

Zdroj: TZ
Foto: Kateřina Kněžíková (©Petr Weigl)

Podcast